Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jacuzzi kopen voor bij u thuis

De pensioenen jacuzzi kopen Regulator (TPR) en pensioen bescherming Fonds (PPF) onderzoekt de pre pack insolventie van Astracast over bezorgdheid dat van de onderneming eigenaar is zijn regeling betreffende het Fonds voor reddingsboot gedumpt.
De firma, voorheen bekend als Jacuzzi UK, was de voornaamste werkgever van de Jacuzzi UK voordeel pensioenregeling, die ingevoerd PPF beoordeling in februari, met een tekort van ongeveer £51m op basis van financiering.
De badkamer product fabrikant werd overgenomen door Malta gebaseerde private equity firma HLD kapitaal in December 2012 en hernoemd jacuzzi kopen naar Astracast en vervolgens WXYZ.
Verder lezen Brintons regeling treedt PPF beoordeling na pre pack insolventie vooraf verpakking SilentNights deal om te worden onderzocht door de pensioenen toezichthouder het bedrijf was gestoken administratie iets meer dan een jaar later betreft, op dat moment de regeling ingevoerd PPF beoordeling, en werd jacuzzi kopen onmiddellijk gekocht terug door HLD voor £1.45 m in een vooraf vastgestelde deal.
De PPF heeft haar bezorgdheid geuit over ‘pre pack’ deals waar bedrijven zijn herrees na hun pensioenverplichtingen dumping, en zei dat het een onafhankelijke curator te worden benoemd tot herziening van deze verkoop wilde.
Hoofd van herstructurering en insolventie jacuzzi kopen bij de reddingsboot Fonds Malcolm Weir zei: “We zijn ons bewust van dit geval en zijn contacten met TPR.”Gezien onze zorgen met dit geval willen wij hebben een curator van onze keuze benoemd tot de werkzaamheden zo snel mogelijk.”
Weir zei van de curator rol zou moeten overwegen de omstandigheden van de administratie en of de schuldeisers, met inbegrip van de PPF jacuzzi kopen en heffing-betalers, goed had behandeld.

Linkruil.org

Comments are closed.