Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kapsalon bestellen is ideaal na het stappen!

Ben je de hele nacht op stap geweest met je vrienden? Dan heb je vast trek in een lekkere, vette hap. Kapsalon is dan ideaal om te eten én online te bestellen bij Thuisbezorgd.nl.

Kapsalon is eigenlijk een heel eenvoudig gerecht. Het bestaat uit patat met shoarma, gesmolten kaas en salade. Daarnaast kun je bij shoarmazaken of cafetaria’s vaak kiezen tussen knoflooksaus en sambal. Kapsalon eet je ook wel met kebab, döner, gyros, kip of falafel in plaats van shoarma. Wil je kapsalon bestellen bij Thuisbezorgd.nl? Lees dan snel verder op deze pagina én ontdek hoe je kunt bestellen!

Geschiedenis kapsalon

Kapsalon is in 2003 ontstaan. Nathaniël Gomes is een Kaapverdische eigenaar van de Rotterdamse kapsalon Tati. Hij liet vaak een lunchschotel met zijn favoriete ingrediënten samenstellen bij de shoarmazaak El Aviva in Rotterdam. Hij bestelde deze maaltijd steeds vaker bij de shoarmazaak, waardoor de maaltijd ‘kapsalon’ werd genoemd. Het gerecht is blijvend populair onder jongeren en is inmiddels bij veel Nederlandse en Belgische cafetaria’s en shoarmazaken te verkrijgen.

Heb jij weleens kapsalon gegeten? Veel mensen hebben nog nooit kapsalon gegeten, omdat dit gerecht nog jong is. Natuurlijk wordt kapsalon steeds populairder, vooral in het uitgaansleven. Het is dan ook onder jongeren een gewoonte geworden om na het stappen kapsalon te eten. Heb je stevige trek? Dan is kapsalon erg lekker én makkelijk om te eten!

kapsalon bestellen

Welke saus kies jij?

Als je al eens eerder kapsalon hebt gegeten, dan heb je het vast bij een shoarmazaak gekocht of afgehaald. Maar wist je dat je het tegenwoordig ook eenvoudig online kunt bestellen? Kapsalon bestellen doe je dan ook makkelijk én snel bij Thuisbezorgd.nl!

Bij Thuisbezorgd.nl kun je kiezen uit verschillende soorten kapsalon. Dit verschil zul je vooral merken in het gebruik van de saus. Kies dan ook zelf voor een bepaalde saus, zoals knoflooksaus of rode saus. De saus vind je soms al op de kapsalon, terwijl sommige restaurants er juist voor kiezen om de saus er los bij te leveren. Tijdens het bestellen vind je meer informatie over de soorten sauzen.

Linkruil.org

Comments are closed.