Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kerstpakketten voordelig bij kerstpakket.nl

Al in het begin van de 19e eeuw kregen knechten en meiden rond de kerstdagen een presentje. Ze kregen dan bijvoorbeeld brood met amandelspijs of warme chocolademelk aangeboden. Een echte luxe in die tijd. Personeel dat bij een boerengezin inwoonde, kreeg vaak een mand gevuld met lekkernijen en mocht op tweede kerstdag naar huis om dit lekkers met zijn of haar familieleden te delen. Deze traditie werd al snel door andere ambachtslieden overgenomen. Niet alleen in de vorm van etenswaren en drank, maar ook vaak in de vorm van kleine presentjes. Het was een blijk van waardering en maakte de kerstdagen extra feestelijk. Dit is dan ook het begin geweest van een traditie die wij nog steeds kennen. De kerst- en geschenkpakketten.

De meeste werknemers kijken er dan ook ieder jaar weer naar uit. Wat zal er dit jaar in het pakket zitten? Heeft het een thema, is het leuker dan het jaar ervoor? Omdat de meeste werknemers er ieder jaar weer veel van verwachten, is het voor de werkgevers nog best lastig om een leuk pakket samen te stellen. Een eenvoudige oplossing hiervoor is de kerstpakketten door een extern bedrijf samen te laten stellen. Kerstpakket.nl is hiervoor de partij bij uitstek. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van geschenken en pakketten, bent u hier als werkgever aan het juiste adres. Vanwege het zeer uitgebreide assortiment kunt u hier altijd een geschikt pakket vinden. Van traditionele lekkernijen en producten voor in de voorraadkast, tot aan pakketten met een thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pakket bestaande uit beautyproducten, een wijnpakket, fairtrade pakket of bijvoorbeeld een culinair pakket. Er zijn zelfs budgetpakketten verkrijgbaar. Het grote voordeel van kerstpakket.nl is dat je er eenvoudig online kunt bestellen. Dit kan al vanaf begin juli. Door het grote inkoopvolume zijn de prijzen altijd extra scherp en door de grote voorraden en de eigen inpakcentrale, kunt u rekenen op een uitstekende prijs-, kwaliteit-, en volume- volumeverhouding.De bestelde pakketten kunnen t/m 21 december geleverd worden.

Dus wilt u uw werknemers dit jaar verrassen met een smakelijk, origineel of traditioneel pakket, neem dan een kijkje op de site van kerstpakket.nl en bestel de kerstpakketten vandaag nog online!

Dus meer informatie bezoek onze website:- http://www.kerstpakket.nl

Linkruil.org

Comments are closed.