Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Koffie op locatie – de beste koffie

Koffie op locatie | wie kan daar nou niet van genieten. Houdt u er ook zo van om de lekkerste koffie te drinken in een gezellig koffietentje? Bij ons is dat zeker mogelijk. Tegenwoordig verzorgen we ook de lekkerste koffie bij u op locatie! Dat betekent dat wij alle koffiebonen meenemen naar de door u gewenste locatie. Natuurlijk worden onze echte barista ’s niet vergeten. Zij zullen dan de koffie voor u gaan bereiden.  Zelfs voor een beurs zijn onze barista ‘s in te huren. De catering zal dan door hen worden verzorgd. Dit is de kans om uw potentiële klanten op de beurs te verleiden met onze koffiespecialiteit. Verder zijn we op nog meer plekken te vinden.

Koffie op locatie | congres

Iedereen heeft wel een beeld van koffie op een congres. De grote kannen gevuld met matige koffie, waar niet iedereen van houdt. Juist voor een congres is de koffiebeleving van belang. Onze barista ‘s kunnen in een rap tempo duizenden koppen koffie op een unieke manier produceren. Daarbij behouden onze barista ‘s de kwaliteit van de koffie. Door de snelheid waarover zij beschikken, zal de smaak er zeker niet verder op achteruit gaan.

Koffie op locatie | evenementen

Verder staan wij niet alleen maar op congressen met onze barista ‘s. Zij kunnen worden ingehuurd voor allerlei soorten en maten evenementen. Juist op evenementen zijn de organisatoren bang dat door de snelle koffieproductie de kwaliteit naar beneden zal gaan. Echter zal dat bij ons niet gebeuren, bij ons staat de kwaliteit juist centraal. Voor evenementen met koffie op locatie, beschikken wij ook over verschillende soorten foodtrucks. Hiermee kunnen wij met de barista ‘s per uur 1500 koppen koffie serveren. Dit aan de hand van een tien meter lange bar. Bent u al benieuwd hoe wij het verder aanpakken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.