Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Koffiebar huren tijdens uw gelegenheid

Een goede koffie ervaring vinden wij erg belangrijk. Dit komt omdat koffie steeds “normaler” wordt in ons dagelijks leven. Veel mensen zien koffie als een drankje wat ze nodig hebben om wakker te worden. Dit vinden wij als bedrijf erg jammer. Omdat koffie veel meer is dan gewoon een drankje. Koffie heeft een rijke geschiedenis met bijzondere ingrediënten. Dankzij deze ingrediënten is het meer dan gewoon een drankje en is het echt mogelijk om koffie als een ervaring mee te maken. Dit kunt u zelf doen door bijvoorbeeld een barista te huren. Ook kunt u een koffiebar huren bij uw evenement of gelegenheid zodat u zelf en uw gasten koffie echt kunnen ervaren en een onvergetelijke belevenis zullen krijgen.

Een barista tijdens uw evenement

De manier waarop onze barista’s te werk gaan is volledig volgens de richtlijnen van het kabinet. We houden netjes afstand en ontsmetten onze handen elk half uur om uw veiligheid te kunnen waarborgen. Ook zullen we gebruik maken van plexiglas om toch iets dichterbij te kunnen komen en de beleving nog beter te maken. Voor onze eigen veiligheid zullen we ook een looproute aanleggen en met markeringen en hekken een duidelijke route te maken. Op deze manier houden we een veilige afstand terwijl we zoveel mogelijk mensen kunnen laten genieten van onze wereldberoemde koffiebelevenis. Een goed idee dus, een koffiebar huren.

Waarom is een barista koffie anders?

Onze koffie is anders omdat er een gespecialiseerde barista mee aan het werk is geweest. Onze barista’s zijn opgeleid volgens internationale richtlijnen zodat ze overal ter wereld heerlijke koffie kunnen serveren. Ook weten ons koffie kenners precies hoe ze een lekker kopje koffie moeten klaarmaken zodat mensen er optimaal van kunnen genieten. Zo is de verhouding tussen de bonen en het water nagenoeg perfect afgesteld en worden de hoge kwaliteit koffiebonen vers gemalen vlak voordat ze gebruikt worden om uw heerlijke delicatesse van te maken.

Linkruil.org

Comments are closed.