Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Koffiebar huren voor de ultieme koffie ervaring

 

Een koffiebar kan een leuke toevoeging zijn voor uw evenement doordat er een echte koffie ervaring wordt gecreëerd. Het begint al als u die koffiebar ziet en de eerste aroma’s uw neusgat binnenkomen en de smaakpupillen wakker worden. Na deze prettige kennismaking met de geur van koffie loopt u richting de bar en een vriendelijke barista helpt u aan dat lekkere bakje koffie. Dit is een ervaring die de bezoekers van uw evenement meemaken als een koffiebar huurt voor uw evenement. Naast de koffie ervaring is het huren van een koffiebar ook handig als u de mensen snel wil voorzien van een bakje koffie. Verder ontstaan er geen lange rijen en komen er geen grote stapels met kopjes koffie.

Koffiebar huren met een barista

Bij de Barista Company is het mogelijk om een koffiebar te huren met een barista. De barista zijn in een bezit van een certificaat en hebben de kennis en competenties om de beste bakjes koffie te maken. Door een koffiebar te huren kan u zelf bepalen waar de koffie geschonken wordt doordat de koffiebar mobiel is. Het kan namelijk zo zijn dat u bijvoorbeeld de koffie net in dat ene hoekje wil uitdelen omdat dat de beste plek is. Barista Company heeft ook diverse foodtrucks waar koffie kan worden geserveerd. Op deze manier wordt koffiedrinken echt een beleving op uw evenement waarover gepraat zal worden. Het is verstandig om eerst in gesprek te gaan om zo uw wensen duidelijk te maken en dan uiteindelijk te kijken wat de Barista Company voor u kan betekenen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren van een koffiebar en hoe het precies in zijn werk gaat kunt u naar de site van Barista Company. Op de site vindt u ook de contactgegevens zodat u contact op kan nemen met de Barista Company.

Linkruil.org

Comments are closed.