Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Koffiebonen kopen

Genieten van echt lekkere koffie door koffiebonen te bestellen

Geniet van de echte smaak van koffie. Echt lekkere koffie verkrijgt u door koffiebonen te kopen waarmee u heerlijke koffie zet. In de koffiebonen blijft het volle aroma behouden en dat proeft u!

Koffiebonen komen uit de vrucht van de koffieplant. Er zijn vele variëteiten koffieplanten. De meest bekende koffieplanten zijn de Coffea Arabica (Arabica) en de Coffea canephora (Robusta). De Arabica koffiestruiken groeien in hoger gelegen gebieden in Zuid-Amerika. Doordat de planten boven een hoogte van 1800 meter groeien krijgen ze weinig zuurstof. Hierdoor groeien de planten langzamer en zo kan de smaak van de Arabica koffieboon zich volledig ontwikkelen. Ook is het cafeïne gehalte minder in deze koffieboon. De Robusta struik groeit in de lager gelegen gebieden. De bonen zijn als gevolg daarvan wat vetter en bevatten meer cafeïne.

Verschillende blends koffiebonen kopen

De koffiebonen worden geplukt en gedroogd en daarna ambachtelijk geroosterd in een koffiebranderij. De koffiebranders maken daarna heerlijke blends met allerlei soorten koffiebonen. Een melange van deze koffiebonen bestellen geeft een heerlijke koffie. Arabica bonen zijn mild en aromatisch met weinig cafeïne en Robusta bonen zijn pittig met een bittertje. Proef bij de ene blend een chocolade toon en bij de andere blend een noten toon. Door koffiebonen te kopen kunt u genieten van allerlei smaak nuances in de koffie.

U kunt nu koffiebonen bestellen voor een volautomaat, een espressomachine, een bialetti en voor filterkoffie. Geniet nu van alle fijne smaken in de koffie door heerlijke melanges te proeven. Ervaar het nieuwe koffiedrinken door koffiebonen te kopen om uw Cappuccino, Latte of Espresso mee te maken.

Linkruil.org

Comments are closed.