Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kom je te snel? Blijf communiceren

Het is natuurlijk erg vervelend als je voortijdig de daad moet onderbreken omdat je te snel bent gekomen. Maar ja, het is eenmaal gebeurt en je kunt het nu niet omdraaien. Wat nu? Moet je net doen alsof er niets aan de hand is?

Dat kan, als het eenmalig is of erg weinig voorkomt, je gaat dan gewoon verder met haar op een andere manier verwennen. Maar als je structureel te vroeg komt, dan kan je niet meer negeren.

Je kunt dan niet net doen alsof het niet is gebeurt. Er zit namelijk een patroon in en dat weet zijn ook.

Het beste dat je kunt doen is het gewoon eerlijk aankaarten dat je er moeite mee hebt je klaarkomen onder controle te hebben. Vertel haar hoe lang je er al last van hebt en dat het probleem niet aan ligt. Zeg dat je het jammer vindt en ook een oplossing zoekt, maar dat het voor jouw niet het einde van de wereld is.

Voortijdige ejaculatie is namelijk te behandelen, jij kunt later klaarkomen. Alleen kan het soms best een zoektocht zijn.

De ene man moet op een andere manier met zichzelf spelen, terwijl de andere vent na de dokter moet om een bepaald medicijn te gebruiken die het probleem vermindert.

Maak haar dat duidelijk, want door open en eerlijk te zijn versnel jij het proces dat je er vanaf bent. Jij weet straks ook hoe zij erin staat, zij zal je steunen en je hoeft niet meer te gokken wat er in haar hoofd omgaat.

Hierdoor verminder jij de stress in je lichaam, iets dat een reden kan zijn dat je te vroeg komt. Want nu is je zorg niet meer hoe zij er over denkt of wat zij van je zou vinden.

Misschien vind jij jezelf wel een mislukkeling…zou het dan niet fijn zijn om te horen als ze vertelde dat zij dat totaal niet zo ziet. Dat ze begrijpt dat je er erg mee zit en het zelf ook niet wilt. Dat ze je vertelt dat je er niets aan kunt doen, maar jullie er samen wel uitkomen.

Daarom moet je communiceren, het maakt namelijk veel ruimte voor goede gedachtes. Gedachten die helpen om later te ejaculeren.

De Auteur van dit artikel: Bennie Stoops

Linkruil.org

Comments are closed.