Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kom je te vlug klaar?

Er wordt wel is lacherig over gedaan, maar voor jouw is het een serieuze zaak. Jij komt constant te vroeg klaar en bent er helemaal klaar mee. Het is een rot situatie als je samen enorm veel zin hebt en jij het maar maximaal een minuutje vol houdt of misschien zelfs nog niet eens de helft.

Het is dan een serieus probleem omdat je dan wel erg weinig tijd hebt om de liefde te bedrijven. Je hebt waarschijnlijk al diverse trucs geprobeerd om later te ejaculeren, maar het mocht allemaal niet baten.

Problemen hebben met voortijdige ejaculatie is niet iets waar alleen jonge mannen last van hebben. Dat probleem is ook makkelijker te verklaren door de onervarenheid zowel lichamelijk als de overweldigende geestelijke gevoelens.

Voor bij het eerste heb je als man van 45 bijvoorbeeld minder last van, in vergelijking met iemand die 19 is.

Het probleem kan verschillende oorzaken hebben en kan in sommige gevallen ook erfelijk zijn. Daarnaast kan een serotonine probleem ook te grondslag liggen, daar kunnen bepaalde medicijnen bij helpen, maar dat moet je uiteraard in overleg met de dokter doen!

Heb je een iets mildere vorm van premature ejaculatie dan zijn er ook manieren om je lichaam en geest te trainen om het probleem aan te pakken.

Dit kan bijvoorbeeld door op een andere manier met jezelf te spelen. In je tienerjaren moest je ‘vlug’ zijn om zo de kans dat je betrapt wordt zo klein mogelijk te maken. Hierdoor train je onbewust je lichaam om snel te komen.

Nu moet je eigenlijk het omgekeerde doen en de ejaculatie zo lang mogelijk rekken. Ook helpt het als je met glijmiddel het jezelf nog ‘moeilijker’ maakt.

Op een geestelijke manier proberen je ejaculatie uit te stellen doe je met je ademhaling. Door een rustige ademhaling te hebben en daarop te letten ben je minder bezig met of je te snel komt.
De Auteur van dit artikel: Bennie Stoops

Linkruil.org

Comments are closed.