Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kom langs bij de psychologenpraktijk in Amersfoort en help jezelf

Een psycholoog wordt door veel te veel mensen onderschat. Mensen die dagelijks te maken hebben met depressie of andere angstige of sombere gedachtes denken dat een psycholoog ze niet kan helpen. Maar de praktijk laat zien dat het toch echt anders is. Iemand in de psychologenpraktijk in Amersfoort die goed naar je luistert met volledige aandacht zonder hier een oordeel bij te hebben. Vervolgens kunnen we de juiste behandeling toepassen waarbij we stapje voor stapje met jou door het proces gaan wat nodig is om jou te helpen met het overtreffen van alle negatieve gedachtes.

Onze persoonlijke aanpak

Wij vinden het belangrijk om elke cli├źnt de aandacht te geven die zij verdienen. Op die manier zullen wij elk gesprek volledige aandacht aan je geven. Verder hoef je bij psychologenpraktijk in Amersfoort niet in een wachtkamer te zitten die vol zit met allerlei andere mensen. En wanneer je een keer door persoonlijke omstandigheden niet aanwezig kan zijn op onze afspraak zullen wij even bellen om te kijken hoe het met je gaat.

Waarom therapie belangrijk is

Therapie is zoals net genoemd vaak onderschat door mensen. Veel mensen kopen bijvoorbeeld anti depressie pillen om zich beter te voelen. Maar dit is slechts een middel om het te verminderen. Therapie is een middel om de kern van het probleem aan te pakken. Wanneer dit gelukt is zul je jezelf sterker dan ooit voelen omdat je op eigen kracht die negatieve gedachtes hebt weten te overtreffen. Vervolgens is er natuurlijk een kans op een terugval. Maar met de adviezen en de oefeningen die je na de therapie mee krijgt moet je in staat zijn om dit helemaal op eigen kracht te kunnen verdrijven. Voor meer informatie over onze therapie sessies en onze manier van aanpak kun je onze website bezoeken. Ook voor informatie over alle kosten en verzekeringen kun je daar terecht.

Linkruil.org

Comments are closed.