Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kratom, wat voor effecten heeft het?

Kratom, wat voor effecten heeft het?

Kratom is een sterke energizer wat als voornaamste effecten stimulering, ontspanning en euforie heeft. Kratom kun je het beste in lagere doseringen gebruiken, want dit werkt meer stimulerend dan bij hogere hoeveelheden. Bij hogere hoeveelheden komt eigenlijk de dromerige en ontspannende kant meer naar voren.

Daarnaast wordt er ook gemeld dat Kratom een licht afrodiserende werking kent. Van de verschillende soorten energizers is Kratom misschien wel met de sterkste werking. Kratom kan gezien als een hoge kwaliteit energizer en wordt via internet verkocht in een smartshop.

 

Kratom klaarmaken en consumeren

Wat veel mensen niet weten is dat er verschillende manieren zijn om Kratom te consumeren. Zo werd er traditioneel de Kratom bladeren vaak gekauwd, vermalen en opgegeten. Kratom bladeren werden vroeger gebruikt bij thee, koffie of een bij een kopje warm water.

Maar Kratom poeder kan ook gebruikt worden in bijvoorbeeld in een milkshake of met honing voor extra smaak. Het is mogelijk om van Kratom bladeren thee te zetten en harsextract van te maken. Om thee te kunnen maken moet je Kratom bladeren een lange tijd in water laten koken. Bij het inkoken zal er gom overblijven en dit kun je dan samenpersen tot een klein balletje.

Een waarschuwing voor Kratom

Net als bij andere lifestyle producten is er wel iets dat je moet weten. Indien je Kratom wilt gebruiken is de aanbevolen dosering 1 tot 2 gram. Het is echter niet verstandig om deel te nemen aan het verkeer of deel te nemen aan andere activiteiten die je volle aandacht vereist.

Wanneer je Kratom in hoge doseringen gaat gebruiken, kan dit tot een milde verslaving leiden. Zo kunnen een aantal bijwerkingen een droge mond, afname van de eetlust en constipatie zijn. Wanneer je het langdurig gebruikt kan dit eventueel tot anorexia, gewichtsverlies, slapeloosheid en huidverkleuringen veroorzaken. Je kunt Kratom het beste niet combineren met MAO-remmers. Houd hier dus goed rekening mee voordat u Kratom gebruikt en lees dus altijd even goed de bijsluiter door.

Linkruil.org

Comments are closed.