Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kriebelhoest

Kriebelhoest, we hebben er allemaal weleens mee te maken gehad. We staan er eigenlijk niet bij stil totdat het ons overkomt. Soms onderschatten we het zelfs. Totdat je nachten lang wakker ligt van het hoesten, je irritatie opwekt bij je partner en je op het werk niet kunt concentreren.

Middelen zoals voldoende water drinken, zo weinig mogelijk producten eten waar veel vetten in zitten en / of die zuivel bevatten. Ook drop en honing werken niet, de keel is wel soepel maar de klachten zijn nog steeds aanwezig. Vooral ’s nachts wanneer je gaat liggen. Ook rook je niet of ben je even gestopt en vermijd je rook door je sociale contacten te vermijden. Je houd zelfs rekening met de luchtvochtigheid en praat je niet lang. Dit allemaal helpt niet. Maar wat kun je dan wel nog doen aan deze vervelende kriebelhoest? Overigens werken de meeste tips en middelen ook voor vastzittende hoest.

Naast de tips en de vele middelen die op het Internet beschikbaar zijn is er wel een moment dat je eventueel contact dient op te nemen met de huisarts.
Er zijn namelijk enkele kenmerken die belangrijk zijn om te weten, want wanneer deze optreden dan dient er dus contact worden opgenomen met de huisarts.  Denk hierbij aan het ophoesten van verschillende kleuren van slijm, ook hoge koorts en druk op de borst zijn signalen om direct contact op te nemen met de huisarts.

Linkruil.org

Comments are closed.