Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Legionella, voorkomen is beter dan genezen

Heeft u bepaalde klachten als koorts, rillingen en last van kortademigheid. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat u de legionella bacterie in uw lichaam heeft. Een legionella behandeling zou u dan het beste kunnen laten doen door een specialist. Maar waar vind je die specialist. In Ouderkerk aan de IJsel. Daar zit een bedrijf wat door de loop van de jaren steeds meer ervaring en kennis heeft opgedaan als het gaat om de legionella behandeling.

Wat is legionella

Legionella is een infectie die door middel van een bacterie het lichaam binnendringt. Je merkt het niet meteen aan jezelf als je deze infectie binnen gekregen hebt. Vaak duurt het een paar dagen en kan je last krijgen van koorts, je kan kortademig worden, rillingen krijgen en last van diarree krijgen. Iedereen kan Legionella krijgen, maar het komt eigenlijk bijna nooit voor dat mensen onder de 40 jaar last krijgen van deze ziekte. Vaak zijn het mensen die wat ouder zijn, een slechte gezondheid hebben of mensen die roken. Het voordeel van deze infectie is dat het niet besmettelijk is.

Behandeling

Maar zoals altijd, is voorkomen beter dan genezen. Legionella komt vaak voor via drinkwater. En Purus bv is een bedrijf die een legionella behandeling doet. Hierdoor wordt er voorkomen in plaats van genezen. Ze reinigen het drinkwater, waterreservoirs en zorgen ook voor legionella vrije douchekppen. Kortom, zij doen er alles om deze infectie te voorkomen.

Contact

Wilt u nu weten of u last heb van een legionella besmetting in huis. Dan kunt u Purus bv inschakelen voor een legionella behandeling. Zij doen ook altijd een check en zo nodig vervangen zijn de materialen. Ook reinigen zij het drinkwater als het nodig is.

Wilt u nu meer weten over dit onderwerp, neem dan een kijkje op de website van Purus BV. Of neem direct contact op voor een afspraak

 

Linkruil.org

Comments are closed.