Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lenzen of lenzenvloeistof? Gewoon online bestellen!

Of u nu harde of zachte contactlenzen gebruikt, een goede lenzenvloeistof is erg belangrijk. Als u uw lenzen reinigt met de juiste vloeistof, dan komt dit zowel uw contactlenzen als u ogen ten goede. Wanneer contactlenzen niet goed verzorgd worden, of ze worden met water schoongemaakt, dan kan dit op den duur oogproblemen veroorzaken. Daarbij zullen de lenzen dof worden door eiwitaanslag die op de lens ontstaat. 

Vloeistof voor harde- of zachte lens?
Bij het kiezen van een geschikte lenzenvloeistof spelen een aantal factoren een rol. Als eerste is het natuurlijk belangrijk of u harde of zachte contactlenzen draagt. Vervolgens is ook uw onderhoudswens belangrijk. Als u weinig tijd heeft en u wilt uw lenzen snel en goed reinigen, dan is een alles-in-een product een goede optie. Wilt u juist graag uw lenzen op een professionele manier reinigen en goed desinfecteren, dan kunt u beter kiezen voor een stappen systeem.

Lenzen of lenzenvloeistof kunt u online bestellen.
De lenzenspecialist Lowlens heeft A-merk contactlenzen, precies hetzelfde als de merken bij uw opticien, alleen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
Bij Lowlens vindt u tevens een groot assortiment aan vloeistof lenzen. U zoekt de lenzenvloeistof naar wens en bestelt snel en gemakkelijk. De verzending is bij Lowlens altijd gratis, ook bij bestellingen voor kleine bedragen. Weet u niet precies welk merk  u draagt? Bekijk dan het label overzicht. Zoek uw eigen opticien en bepaal het originele merk van de contactlens.

Contactlenzen gekleurd
Lowlens heeft een uitgebreid assortiment gekleurde contactlenzen van diverse topmerken. U heeft een ruime keuze uit vele verschillende kleuren, van paars tot blauw en rood. Naast contactlenzen gekleurd kunt u bij Lowlens ook terecht voor funlenzen. Dit zijn lenzen in de vorm van kattenogen of dollartekens en alles er tussenin. Hiermee zult u zeker opvallen en de show stelen op een feest.

Daarnaast heeft Lowlens ook gekleurde contactlenzen van een hoge kwaliteit die in verschillende sterktes te verkrijgen zijn. Deze lenzen doen wat kwaliteit betreft niet onder voor normale contactlenzen. Voor verzendingen binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Ook hoeft uw bestelling niet aan een minimum bedrag te voldoen.

Linkruil.org

Comments are closed.