Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lippen opvullen

Rondom je 30ste levensjaar gebeurt het onvermijdelijke, je huid begint te verslappen. Hoewel dit bij sommige mensen heel aantrekkelijk kan zijn is het voor de ander verschrikkelijk. De eerste tekenen worden meestal zichtbaar rondom de lippen en rondom de ogen. De lippen worden minder stevig en beginnen hun vorm te verliezen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om de lippen te laten behandelen, volle lippen geven namelijk meer zelfvertrouwen en mensen zien er jonger en vitaler uit.

Om de volle lippen van voor je 30ste te behouden kan je een filler behandeling bij een kliniek ondergaan. Een filler behandeling zorgt er voor dat de huid rondom de lippen iets wordt opgevuld. Dit geeft je lippen een voller maar ook een jonger gezicht. Doordat men ook meteen de symmetrie kan herstellen met fillers worden de lippen mooier dan ooit.

Veel mensen denken dat lippen worden opgevuld met botox, echter is botox een spier verlammer en dit is dus niet aan te raden. Met een spier verlammer loopt men het risico dat de huid rondom de mond gaat hangen. Verder is de algemene gedachte dat een behandeling op basis van fillers zeer duur is. Dit is echter niet waar, wanneer men altijd gaat smeren met dure crèmes zal men uiteindelijk zelfs duurder uit zijn en de effecten zullen minder goed zichtbaar zij.

Wanneer men uiteindelijk kiest voor een behandeling met fillers kan men de behandeling zeer snel en gemakkelijk laten uitvoeren. De behandeling volle lippen zal ongeveer 15 tot 30 minuten duren, dit is afhankelijk van de gebieden die men wil laten behandelen en de plek waar men dit wil laten doen. Voordat er aan de behandeling begonnen wordt zal men eerst bespreken met een arts wat men het beste kan laten uitvoeren en wat het beste resultaat oplevert, zo bent u altijd verzekerd van een goed eindresultaat

Linkruil.org

Comments are closed.