Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Liquid facelift prijzen

U heeft vast wel eens gehoord van een facelift, een lift waarbij er kleine delen van de huid worden weggesneden zodat uw huid er weer strak en jong uitziet. Een facelift is enkel wel een dure onderneming en uw huid heeft enkele weken hersteltijd nodig, het is namelijk niets anders dan een heuse operatie. U kunt er ook voor kiezen om een liquid facelift te nemen, een filler behandeling. Met een liquid facelift worden er doormiddel van injecties kleine beetjes hyaluronzuur onder de huid gespoten waardoor de huid strak wordt getrokken. Op deze manier komt u gemakkelijk van uw rimpeltjes af zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan.

Een liquid facelift kunt u laten doen bij een botox / filler kliniek bij u in de buurt. Het is een specialistische onderneming omdat het een stuk lastiger is dan een simpele botox behandeling. Met fillers wordt uw huid dusdanig opgevuld zodat uw gezicht er weer fris en jong uitziet. Hangende huid wordt plots weer stevig en men ziet er weer enkele jaren jonger uit. Het grote voordeel van een liquid facelift is dat men niet onder het mes moet en dat de herstelperiode zeer kort is. Bij een lichte ingreep kunt u direct door met uw dagelijkse bezigheden, bij een flinke behandeling kan het zijn dat uw gezicht wat gevoelig is de eerste dagen na de behandeling. Wat er mogelijk is en wat er gedaan kan worden aan uw gezicht kan een ervaren arts u het beste vertellen.

De liquid facelift prijzen verschillen nogal per behandeling, dit komt omdat er eerst gekeken moet worden naar welke soort fillers er gebruikt dienen te worden bij uw type huid. Na het consult kan pas een indicatie worden gegeven over de eventuele kosten. De effecten van een liquid facelift zijn niet permanent omdat in Nederland niet met permanente fillers mag worden gewerkt. Na een behandeling met fillers kan men er van uitgaan dat de effecten ongeveer 2 jaar zichtbaar blijven. Na deze periode kunt u er voor kiezen om de behandeling opnieuw te laten uitvoeren of dat u het zo laat.

Linkruil.org

Comments are closed.