Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Litteken behandeling zorgt voor een goed herstel van uw huid

Een schrammetje op de huid, een diepe snede, een puistje die niet goed geneest, een brandwond, noem het maar op. Dit zijn allemaal aantastingen in je huid die littekens achter kunnen laten. Veel mensen zijn erg onzeker over littekens. Het kan in erge gevallen ook erg goed zichtbaar zijn. Littekens zijn er in alle soorten en maten. Ze kunnen erg groot zijn tot zeer minimalistisch. Daarnaast heb je littekens die roodgekleurd zijn, maar ze kunnen ook wit zijn. Voor deze mensen is het geluk dat de litteken behandeling tegenwoordig erg goed werkt. Er is een grote kans dat uw litteken na de behandeling veel minder opvalt.

 

Hoe werkt de behandeling?

Welke behandeling geschikt is voor jouw litteken, hangt af van de ernst van het litteken. Als het litteken niet heel heftig is, kan het in de meeste gevallen opgelost worden met een laserbehandeling. De laser zorgt ervoor dat er kleine gaatjes in de huid ontstaan. Hierdoor wordt de huid getriggerd om nieuwe cellen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat het litteken uiteindelijk zal verdwijnen. Als het litteken erger is, kan het meestal niet alleen met laserlicht verholpen worden. In deze gevallen wordt er een speciale injectiebehandeling in combinatie met het laseren gedaan. Deze injectie behandeling is medisch goedgekeurd door verschillende ziekenhuizen. Doordat je na de injecties gaat laseren, worden deze vervolgens weer beter opgenomen door de huid. Uiteindelijk zorgt dit dus ook voor de ergere littekens dat deze zullen herstellen.

 

Na de behandeling

Het is te verwachten dat de behandeling na 4 tot 6 keer zeker al resultaat geeft. Het is wel belangrijk dat u uw huid niet teveel in het zonlicht blootstelt. Dit licht kan niet goed zijn voor prikkeling van de huid. De techniek die bij deze behandeling gebruikt wordt, zorgt niet voor blijvende schade en herstelt uw huid op een veilige manier.

Linkruil.org

Comments are closed.