Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Maak jouw evenement compleet met catering Waddinxveen

Steeds vaker organiseren mensen hun eigen evenementen en hebben hier cateringbedrijven voor nodig omdat het anders gewoon echt niet te doen is. Mensen nodigen meerdere honderden mensen uit en moeten hier al van alles voor regelen. Ook nog eens voor honderden mensen eten klaarmaken en serveren kan daar niet ook nog eens bij. Hiervoor kun je catering Waddinxveen gebruiken. Wij serveren een ruim menu voor ontelbaar veel mensen. Wel zouden wij graag vooraf een indicatie willen krijgen van het aantal mensen zodat wij kunnen inschatten hoeveel van onze chefs er nodig zijn om al jouw gasten te voorzien van een lekkere maaltijd.

Speciale menu’s

Meestal maken we gebruik van een menu wat de meeste mensen erg lekker vinden. Denk hierbij aan een lekker stukje vlees en groentes om de smaak aan te vullen. Maar het komt ook steeds vaker voor dat mensen liever gebruik maken van onze speciale menu’s. Zo bieden wij ook vegetarische catering Waddinxveen aan waarbij we gebruik maken van alleen maar plantaardige producten. Denk hierbij aan heerlijke salades en voor de liefhebbers vegetarische burgers. Op deze manier proberen wij iedereen zo goed mogelijk te bedienen in al hun behoeftes. Het is ook mogelijk om meerdere menu’s te combineren. Dit zal wel wat prijziger zijn omdat we meer inkopen moeten doen en meer personeel nodig hebben om alle gerechten klaar te kunnen maken.

Groepsgroottes

De grootte van de groepen heeft wel invloed op de maaltijden die wij kunnen aanbieden. Zo zullen wij bij groepen van meer dan 300 man geen uitgebreide biefstukken kunnen klaarmaken. Wanneer er een groep is van 20 tot 50 man is dit wel mogelijk. Wij zullen in overleg met jou beslissen wat de gerechten gaan worden die wij gaan serveren en ook zullen wij kijken naar hoeveel werknemers hier voor nodig zullen zijn. Voor meer informatie of een offerte kun je contact met ons opnemen via de website of via ons telefoonnummer.

Linkruil.org

Comments are closed.