Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Magische truffels en de spookverhalen

Spookverhalen
Er zijn wereldwijd maar enkele valide rapporten van doden door paddo’s, dat waren mensen die per ongeluk veel te veel hadden genomen en meenden dat ze konden vliegen. Dat soort risico’s zijn uit te sluiten door iemand over je te laten waken en correct te doseren. Alle overige meldingen over paddo-doden komen voort uit het feit dat mensen de “verkeerde” ( lees uiterst giftige) paddestoeltjes hadden geplukt en gegeten.

De werkelijkheid
Via google is erg veel informatie te vinden over paddo’s. Niet geschreven vanuit C.H., maar er zijn ook een paar overheidsinstanties te vinden, alsmede de verslavingszorg. Zij roepen allen duidelijk dat paddo’s ‘niet’ verslavend zijn. Je kunt er wel mentaal aan verslaafd raken, maar dat geldt voor zowat elke stof of bezigheid. Als je paddo’s of LSD gebruikt staat je lichaam er een paar dagen voor ‘op slot’. Pas na minimaal 5 dagen heeft het zin weer wat te nemen, anders merk je niets.

En ondanks dat ik het trippen soms erg leuk vind, loopt de frequentie van het gebruik bij mij terug, omdat de C..H. dat momenteel toelaat. Ik heb contact gezocht met de verslavingszorg en er een lang gesprek gevoerd. Groen licht voor de paddo’s zolang ik de trip zelf kan hanteren.

Wel een overdenking meegekregen: je bouwt een medicijnafhankelijkheid op t.o.v. iets dat meer is dan een vitaminepilletje. Daar moet je goed over nadenken. Een medicijnafhankelijkheid is dat je afhankelijk bent van je medicatie, zoals we de zuurestof of imigran meenemen waar we ook gaan…. En zolang het goed tegen C.H. helpt blijven we het gebruiken, ziedaar de medicijnafhankelijkheid. In het geval van paddo’s komen daar wat specifieke zaken bij omdat het ‘drugs’zijn.

De drie  bekendste magische truffels die er verkrijgbaar zijn: Atlantis truffels ,  mexicana truffels en de high hawaiian truffels.

Linkruil.org

Comments are closed.