Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Massages omgeving Arnhem voor ontspanning

Ook massages omgeving Arnhem zijn er in alle soorten en maten. Voor iedereen is er wel wat wils. Van alle beschikbare massages bespreken we nu 6 massages die veelvuldig toegepast worden.

1. De Hotstone massage

De populariteit van deze massage is in de afgelopen 10 jaar sterk toegenomen. De stenen die gebruikt worden zijn tot een bepaalde warmte die je lichaam ontspant.

Het gebruik als drukwerkend op bepaalde plekken geeft innerlijke rust! Deze massage word dan ook veelvuldig gebruikt als ontspannend.

2. Shiatsu massage

Het uitoefenen van druk via de vinger op bepaalde lichaamsdelen is kenmerkend voor shiatsu massage. Het zijn de bekende meridianen waar de vingers neergeplaatst worden. Druk op deze bepaalde lichaamsdelen geeft energie en geeft veel ontspanning.

3. De Voetreflexmassage

De Voetreflexmassage is gebaseerd op de gedachte dat de organen in je lichaam in verbinding staan met je voeten. Door bepaalde delen van je voeten te masseren, heeft dit een positieve invloed op de organen in je lichaam die in verbinding staan met deze delen. Zo worden je voeten tijdens deze massage Arnhem heerlijk behandeld met crèmes en oliën.

4. De Zwangerschapsmassage

Als je zwanger bent, is dit niet altijd een pretje. Tijdens de negen maanden dat je je kind draagt, heb je regelmatig last van de pijntjes en klachten die een zwangerschap met zich meebrengt. Om toekomstige moeders te laten ontspannen tijdens de zwangerschap, zijn de zwangerschapsmassages in het leven geroepen. Bij deze massage wordt je doorbloeding gestimuleerd, worden vochtophopingen verholpen en worden spieren en zenuwen gestimuleerd zodat je beter in je vel zit. Als je zwanger bent, is deze massage Arnhem dan ook ideaal voor jou.

5. De Sportmassage

De Sportmassage wordt uitgevoerd in combinatie met een bepaalde sportactiviteit. Dit kan voor het sporten om de spieren te activeren (warming up), of na het sporten, om de vermoeidheidsverschijnselen in de spieren terug te dringen. Zo worden tijdens de Sportmassage na de sportactiviteit, de pijnen, krampen en afvalstoffen uit de spieren gemasseerd zodat je je direct beter voelt.

6. De Ayurvedische massage

Een Ayurvedische massage is een massage waarbij masseurs gebruik maken van verschillende soorten kruidenoliën met een medicinale werking. Met deze oliën word je over het gehele lichaam gemasseerd, om je lichaam weer op balans te brengen en de weefsels en kanalen in het lichaam te reinigen. In vergelijking met bijvoorbeeld de Shiatsu massage, is de Ayurvedische massage een vrij zachte massage.

Supplementie zoals magnesium geeft ook ontspanning

Zoals je ziet, kun je kiezen uit vele verschillende massages als je een massage Arnhem wil. De meeste massages zijn gericht op ontspanning. Naast een massage zouden gebruik van bepaalde supplementen zoals magnesium overwogen kunnen worden om ontspanning in de spieren te krijgen. Met een magnesium supplement krijg je een nog meer optimaal effect qua ontspanning in de spieren. Magnesium kan zowel via voeding als via supplementen ingenomen worden.

Linkruil.org

Comments are closed.