Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Melatonine

 

Melatonine is een voedingssupplement waar veel mensen baat bij hebben die onder andere problemen hebben met hun slaap-waakritme. In Nederland kun je Melatonine 3 mg bestellen.

Wat is Melatonine?

Melatonine is een hormoon. Bij mensen is de aanmaak van Melatonine gekoppeld aan het netvlies van de ogen. Dit houdt in dat als de receptoren van je netvlies licht ontvangen zoals zonlicht, daglicht of kunstmatig licht de aanmaak van Melatonine minder is; je blijft wakker. Als er minder licht op je netvlies komt dan is dit het teken voor het lichaam om de ‘slaap’ aan te gaan maken.

Voor welke problemen Melatonine gebruiken?

Als je dus bedenkt dat Melatonine enorm van invloed is op je slaap-waakritme, dan is het logisch dat je bij de volgende problemen wellicht een Melatonine-tekort hebt en je dus Melatonine moet bestellen:
– als je niet in slaap kunt komen als je naar bed gaat; niets is vervelender dan dat je nog uren ligt te woelen en wel wilt slapen maar het niet kunt.
– bij een jetlag; je lichaam weet immers niet meer goed in welke tijdzone die zich bevindt.
– verstoord slaap-waakritme; hierdoor raken de meeste mensen erg van slag en op de lange termijn ook gefrustreerd.
Dus heb je last van deze problemen en wil je ervan af? Snel Melatonine bestellen en kijk wat Melatonine 3 mg voor jou kan doen!
Linkruil.org

Comments are closed.