Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mensen met Witte Tanden meer Succes?

Mensen met witte tanden meer succes?

Geven witte tanden succes?
Voor veel mensen staan witte tanden symbool voor macht, rijkdom en status. Veel belangrijke en mensen met een hoge functie hebben witte tanden. Mensen met witte tanden worden vaak aangezien als mensen met een hoge opleiding. Een gebit met witte tanden is ook aantrekkelijk volgens de meeste mensen.

Britse studie toont aan dat mensen met witte tanden meer succes hebben
Een Britse school heeft een onderzoek gedaan met betrekking tot witte tanden en succes. Uit dit onderzoek blijkt dat mensen met witte tanden eerder aangenomen worden bij een (hoge) baan of opleiding. Ook blijkt uit dit onderzoek dat mensen met witte tanden er tot 5 jaar jonger uit zien. Voor veel mensen is dit een motivatie om hun tanden beter te poetsen of het te laten bleken. Er zijn gelukkig genoeg blekingsmiddelen en trucjes zodat je tanden wit worden en wit blijven. Of dit nou altijd even gezond is, is helaas niet 100 % zeker. In ieder geval zijn de producten en diensten die ze verkopen bij de tandarts en bij bleekwinkels wel gegarandeerd veilig.

Hoe krijg je witte tanden?
Poets je tanden elke dag, spoel en fluïdiseer je tanden met fluoride. Dan zullen ze wit blijven. Wil je gelijk witte tanden dan beveel ik je aan om naar de tandarts te gaan om het te laten bleken. Kosten: 150 euro. Zorgverzekeraar vergoedt het soms. Je hoeft dan alleen nog bleekgel te kopen en dan heb je je tanden 3 à 4 tinten witter. Probeer rookwaar, koffie en alcoholische producten te vermijden. Het is mogelijk om te roken en witte tanden te hebben. Maar dan zou ik een bleekmiddel in huis nemen omdat het roken je tanden snel weer verkleurt.  Het is  iedereen aan te raden om tanden te bleken. Je kunt dit ook thuis doen via www.tandenthuisbleken.nl. Onderhoud het ook goed. Je zult merken dat je aantrekkelijker gevonden wordt, zowel in de liefde als in de zakenwereld.

Linkruil.org

Comments are closed.