Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mindfulness training om een moment van rust te creëren

Iedereen kent het wel. Druk, Druk, Druk… Soms heb je het gevoel dat je een moment nodig hebt om op adem te komen. Een moment om even helemaal niks te doen en bij te komen van alle dagelijkse rompslomp. De vraag is alleen: hoe doe je dat precies? Als we eerlijk zijn, zijn wij vaak bezig met de dingen in de toekomst. Zo ben je vaak in je gedachten al bezig een lijst te maken met de dingen die je morgen of overmorgen nog moet gaan doen. Dit zonder stil te staan bij het nu. In deze blog lichten wij mindfulness toe, een trainingsmethode met voldoende handvatten om een positieve verandering door te voeren.

Mindfulness helpt om rust te creëren

Zoals boven al gezegd zijn wij vaak al in de toekomst aan het leven. Dus dat wat we binnenkort allemaal nog moeten gaan doen. In plaats van te genieten van het moment waarin we nu leven, zijn we alleen maar met andere dingen bezig. Mindfulness is een manier om weer dichter bij jezelf te komen. Het is een trainingsmethode die helpt om meer rust te creëren. Door bewust te worden, het leren ervaren en het voelen in het moment. De trainingen worden meestal gegeven in groepen waarin je gemiddeld 8 keer bijeen komt.

Welke resultaten biedt mindfulness?

  • Mindfulness help bij het aanwezig zijn in het nu;
  • Mindfulness vergroot het lichaamsbewustzijn dus ook je gevoel voor grenzen;
  • Mindfulness verlaagt je stressniveau;
  • Mindfulness vergroot de acceptatie van jezelf en anderen;
  • Mindfulness verhoogt je focus en concentratieboog;
  • Mindfulness geeft je de mogelijkheid uit destructieve patronen te stappen.

Klaar voor een positieve verandering en direct aan de slag gaan met deze trainingsmethode? Meld je vandaag nog aan bij mindfulness Deventer en ervaar een nieuwe manier om rust te creëren.

mindfulness

Linkruil.org

Comments are closed.