Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mondhygieniste Utrecht gewoon top

Het afgelopen jaar was ik niet bij de tandarts oftewel mondhygieniste Utrecht geweest. Ik was het tot mijn eigen domme schuld het helemaal vergeten. Hierdoor werd de stap steeds groter om naar de tandarts terug te gaan, maar dankzij de goede hulp van de mondhygienist ben ik helemaal over deze angst heen gekomen. Hij heeft mij namelijk juist gestimuleerd om te komen en het juist niet uit de weg te gaan. Dit heeft mij overgehaald om tot de juiste keuze te komen en naar de mondhygienist te gaan. 

De mondhygienist is voor mij altijd één grote angst geweest, maar eigenlijk was dit helemaal nergens voor nodig. Ik moet niet bang zijn, want ze helpen jou juist om naar de juiste keuze te komen voor jou gezondheid. Je gezondheid is en blijft toch super belangrijk, dus eigenlijk zou iedereen gewoon moeten luisteren naar deze mensen. Toch is er ook vaak angst bij mensen over de tandarts. Dit komt waarschijnlijk vandaag omdat dit van mond tot mond gaat en daardoor de angst aan elkaar wordt overgepraat. Ook hebben de geluiden die bij een mondhygienist komen te maken met de groeiende angst.

Mijn mondygienist Utrecht is gewoon helemaal top. Wij zijn blij met deze man en hopen dan ook nog graag dat hij nog jarenlang doorblijft werken.

Linkruil.org

Comments are closed.