Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nederlandse vrouwen niet goed op de hoogte van hun bh-maat

Opvallend is dat veel Nederlandse vrouwen niet goed op de hoogte zijn van hun bh-maat. Ze kopen lingerie die lijkt te passen, terwijl ze echter niet de juiste maten hebben. Ongemerkt kan dit voor veel lichamelijke klachten zorgen. Veel vrouwen onderschatten de risico’s als peesontstekingen en krommingen in de rug. Zelfs littekens door snijdende bandjes en beugels kan een risico zijn. Deze klachten zijn vooral van toepassing voor vrouwen met een grotere maat lingerie. De kans op lichamelijke klachten door slecht zittende lingerie zijn voor hen namelijk groter.

Enkele algemene tips bij het passen van een bh zijn het controleren van de pasvorm, waarbij de cups en boezem in elkaar dienen over te lopen zonder uitstulpingen of gaten; de schouderbandjes van de bh mogen niet te strak zitten, maar ook zeker niet te los waardoor ze van de schouder kunnen glijden en tot slot mag de achterkant van de BH niet hoger dan de voorkant zitten.

Daarnaast is het belangrijk om op zijn tijd een professionele lingerieverkoopster je bh maat op te meten. Behalve de juiste maat bh kan de gespecialiseerde verkoopster je zeker ook helpen bij het uitkiezen van een bh-type die de juiste ondersteuning biedt voor vrouwen met een grotere bh maat. Je zult merken dat de juiste bh-maat en het type bh zorgt voor meer comfort, maar ook voor een beter uiterlijk. Je zult rechter gaan lopen, je kleren vallen beter en je kunt er zelfs slanker door lijken doordat je boezem goed verpakt is. En wie er goed uitziet voelt zich beter. Bij een grotere boezem zijn er een aantal online en offline winkels waar grote maten lingerie te verkrijgen is.

De juiste ondersteuning ook bij een bh grote maat kan dus het verschil maken.

Linkruil.org

Comments are closed.