Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Neurofeedback, een positief resultaat

Onze hersenen zijn verantwoordelijk voor ons gedrag, gedachten en gevoelens. Soms kunnen mensen, jong en oud, last hebben van psychische klachten. Concentratie- of aandachtsproblemen, depressiviteit of vermoeidheid. De klachten kunnen voortkomen uit een disbalans in de hersenen. Bij neurofeedback therapie leren de hersenen balans te vinden en zullen de klachten verminderen. Voor neurofeedbacktraining is Brain-Fit het instituut voor u.

Volwassenen en kinderen
Brain-Fit behandelt kinderen en volwassenen met uiteenlopende klachten en diagnoses.
Van ADHD tot PDD-NOS, van angststoornis tot verslaving.
Daarnaast is Brain-Fit gespecialiseerd in het trainen van professionele effectiviteit.
De “Daadkrachtig en Vitaal” trainingen zijn gericht op leidinggevenden, ondernemers en topsporters die het maximale uit zichzelf willen halen om optimaal te functioneren.

Gratis Proefsessie
Bent u woonachtig in de regio Amsterdam of Den Haag? Voor neurofeedback Noord-Holland of neurofeedback Zuid-Holland is de praktijk van Brain-Fit in Hillegom ideaal gesitueerd. Vele cliënten hebben de weg naar de praktijk al gevonden. Het vervoer van- en naar het treinstation in Hillegom wordt door de praktijk geregeld. Komt u met de auto? U vindt bij ons voldoende parkeerruimte. Geniet van een eerste gratis proefsessie en intake. Ervaar de positieve resultaten van Neurofeedback therapie bij Brain-Fit. Voor meer informatie kunt u de website www.brain-fit.nl raadplegen of telefonisch contact opnemen via nummer: 0252 533115.

Linkruil.org

Comments are closed.