Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nooit meer schrikken voor de spiegel

Je kijkt in de spiegel en schrikt. Hangen mij mondhoeken naar beneden of zie ik dat verkeerd? En wat zijn die vage lijntjes met onder mijn lippen? En er is ook iets geks met de lip zelf. Wat is dat toch allemaal? Geen paniek. Dit is iets heel natuurlijks en hoort bij het verouderingsproces. Vanaf u dertigjarige leeftijd begint de huid te verslappen. De reden hiervoor is dat de huid dunner wordt met de jaren mee en het onderhuidse steunweefsel de volume en stevigheid hierdoor verliest, waardoor de huid door de zwaartekracht naar beneden gaat hangen. Maar hier hoef je je geen verdere zorgen over te maken, want daar is nu een oplossing voor. Je kan namelijk de lippen opvullen.

Het opvullen van de lippen kan gedaan worden met fillers. Dit middel kan worden toegediend op plaatsen waar de rimpels zich bevinden. Op deze manier worden de ‘lege plekjes’ die door de rimpels zijn veroorzaakt, weer opgevuld waardoor de rimpels niet meer zichtbaar zal zijn. Filler is namelijk een opvulmiddel die ervoor zorgt dat alle gevuld is en de huid weer omhoog komt en de rimpels dan automatisch verdwijnen.

Daarnaast is het ook mogelijk om deze fillers toe te dienen voor vollere lippen. Deze behandeling is tevens ook mogelijk als u nooit volle lippen heeft gehad maar deze wel heel graag zou willen hebben.

Dus stop met kijken in de spiegel en overweeg om een fillerbehandeling te nemen. Binnen enkele minuten heb je weer een stralende glimlach op je gezicht met paar volle lippen.

Linkruil.org

Comments are closed.