Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Overnachten in een wellness hotel

Ben je opzoek naar een luxe vier sterren hotel in het oosten van het land waar je kan genieten van diverse wellnessfaciliteiten? Dan is de Wilmersberg waarschijnlijk het hotel waar je naar op zoek bent. In een klein dorpje dicht bij de Duitse grens vind je het kleine plaatsje de Lutte. Verscholen tussen de prachtige groene natuur vind je Landgoed de Wilmersberg. Een prachtige luxe hotel waar je even helemaal tot rust kunt komen. Iedereen verdient tijd voor zichzelf, zeker na een drukke of stressvolle periode. Je moet goed voor jezelf zorgen. Heb je onlangs een erg drukke tijd gehad? Zorg er dan voor dat je ook even rust pakt. En waar kan dat nou beter dan in een wellnesshotel zoals de Wilmersberg?

Geniet van een gezichtbehandeling of massage

Ontspannen kan in de Lutte als nergens anders. Iedereen verdient tijd voor zichzelf, dus jij ook! Kom een weekendje lang en boek een wellness en overnachting. De schoonheidsspecialistes staan voor je klaar met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Dit is een heerlijk momentje om even helemaal tot rust te komen en nergens anders aan te denken en je hoofd leeg te maken. Je kunt daarnaast ook sinds kot een pedicure behandeling ondergaan. Zo zijn je voeten helemaal klaar voor de zomer en kun je volop slippers en sandaaltjes dragen.

Boek een arrangement dat bij jou past

Lijkt het je wat om een keer af te reizen naar het oosten van het land en een wellness arrangement met overnachting te boeken? Dat kan! Er is genoeg keuze uit verschillende arrangementen dus er zit vast en zeker iets voor je bij. Om er zeker van te zijn dat je op jouw gewenste datum terecht kunt bij de Wilmersberg, is het verstandig om op tijd te boeken om teleurstelling te voorkomen.

Gerelateerde afbeelding

Linkruil.org

Comments are closed.