Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Paleo Dieet

Naast het gewichtsverlies en snel afvallen heeft het Paleo dieet meerdere voordelen. Doordat je minder koolhydraten inneemt, worden suikers minder opgeslagen. Wat betekent dat het lichaam energie moet halen uit vetreserves. Zo worden koolhydraten minder belangrijk. Het stoppen met het eten van koolhydraten geeft als gevolg dat ver wordt verbrand. Snel afvallen wordt dan nog makkelijker! De hoeveelheden vet wordt tijdens een lichamelijke spanning dan ook makkelijker verbrand.

De sleutelvraag die deze onderzoekers wouden beantwoorden luidde als volgt: ” Wat zijn de stoffen die ons lichaam en geest nodig heeft om goed hun werk te doen? ” Het Paleo dieet is recent ”ontdekt” door na te gaan wat de oermens vroeger innam om goed te functioneren. Vroeger waren er namelijk niet veel vetten en koolhydraten, men moest leven op natuurlijke elementen. Afvallen en gewichtsverlies speelden toentertijd geen rol. Het dieet bevat recepten met alleen natuurlijke producten. Van verse groenten en fruit tot aan vlees en vis. Ook noten en zaden, de zogenaamde vleesvervangers, zijn belangrijk.

Het Paleo dieet is dé manier om af te vallen anno 2014. Snel afvallen kan middels het  Paleo dieet recepten gemakkelijk. Naast vele gewichtsverlies bevat het ook lekkere recepten. Onderzoekers hebben de afgelopen jaren heel wat onderzoeken uitgevoerd om na te gaan wat de beste manier is om voedingsstoffen effectief op te nemen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.