Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Permanente make-up voor uw wenkbrauwen.

Niet alle vrouwen hebben van nature mooie wenkbrauwen. Sommige vrouwen hebben scheve, ongelijke  wenkbrauwen, de ander heeft dunne wenkbrauwen of juist helemaal geen wenkbrauwen.
Oorzaken liggen erg uiteen. Enkele hebben te veel of foutief geëpileerd en soms is er sprake van littekenvorming door de wenkbrauw heen.
Permanente make up wenkbrauwen is een perfecte oplossing en maakt dagelijks bijtekenen overbodig.
Permanente make-up, ook wel PMU, brengt een heel fijn pigment aan op minimale diepte.
Veel vrouwen hebben wel eens gehoord van permanente make-up maar zijn wat huiverig. Permanente make-up is toch hetzelfde als wenkbrauwen tatoeëren…of niet?

Een goed gesprek
Easy Beauty is een specialistische PMU salon.
Iedere behandeling begint met een goed gesprek. Bettina Suppers, eigenaresse en specialiste, legt uit dat er een wezenlijk verschil is tussen een tatoeage en permanente make-up.
PMU van de wenkbrauwen blijft ongeveer 2 jaar zitten en wordt, geheel hygiënisch op minimale diepte aangebracht. Het resultaat is heel natuurlijk en de kleur afgestemd op uw uiterlijk en wensen.
Een tatoeage wordt veel dieper aangebracht en is totaal ongeschikt voor de fragiele huid rondom de ogen of lippen.

Na het gesprek kunt u nog eens rustig nadenken over de mogelijkheden. Kijk ook eens op de website www.easy-beauty.nl en lees op uw gemak de ervaringen van de klanten.

permanente make up specialist Easy Beauty

permanente make up specialist Easy Beauty

Linkruil.org

Comments are closed.