Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Personal training: meer dan alleen sporten!

Veel vrouwen willen graag een gezondere levensstijl, wellicht jij ook wel, echter lukt dit niet altijd. De discipline in sporten vinden, diversiteit aanbrengen en de juiste voeding vinden is een flinke uitdaging. Hierin kan personal training een perfecte uitkomst bieden. Hiermee wordt je namelijk meer gestimuleerd om te sporten in een speciaal voor jou gemaakt programma. De personal trainer geeft je een extra steuntje in de rug, denkt met je mee, maakt een plan en helpt je met het behalen van jouw doelen!

Wil jij ook graag je lifestyle verbeteren en ben je benieuwd naar wat voor jou de mogelijkheden zijn hiertoe? Dan zit jij bij Women Sports Only in Schoonhoven aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om jou uitstekend te begeleiden in het behalen van je persoonlijke doelen.

Wat is personal training?

Met een personal trainer sta je er nooit alleen voor. Middels deze manier van sporten wordt je namelijk compleet begeleidt in het behalen van je doelen. Dit begint allemaal bij een persoonlijke intake.

Tijdens de intake voor personal training worden onderwerpen besproken als jouw doelen en motivatie. Ook wordt je huidige conditie, motoriek, lenigheid en kracht getest. Uit deze bewegingsanalyse wordt een op maat gemaakt programma voor jou ontwikkeld. In dit plan is alles op jouw afgesteld. Denk aan de juiste intensiteit, voldoende diversiteit en uitvoering. Zodat er een optimaal resultaat bereikt wordt.

Welke opties zijn er?

Wat personal training betreft zijn er diverse opties waar je uit kiezen kunt. Zo kun je 1 op 1 getraind worden of in een small group van maximaal drie vrouwen. Samen met je personal trainer bepaal je ook de tijden waarop je trainen komt. Zodat jouw eigen planning aangehouden kan worden. Hierdoor kun je het meeste uit jezelf halen voor een optimaal resultaat.

Contact opnemen

Wil je meer weten over wat zij voor jou betekenen kunnen wat personal training en sporten betreft? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even voor antwoord op al je vragen!

Linkruil.org

Leave a Comment