Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Philips Norelco Multigroom Plus review

Dit betaalbaar scheerapparaat van Philips zal een schone, frisse look geven aan je gezichtshaar en met dit apparaat in je badkamer zal je beschikken over een kwaliteitsproduct dat gemaakt is om lang mee te gaan.

Bij dit apparaat worden 8 hulpstukken geleverd die kunnen gebruikt worden voor je baard en voor je hoofd. De hulpstukken die meegeleverd worden bij de aankoop van deze baardtrimmer zijn: tondeuse, volledige trimmer, detail trimmer, neus trimmer, volledige metalen beschermer, detail bladscheerapparaat, baard- en snorkam en stoppelbaardkam. Afhankelijk van het hulpstuk dat je gebruikt, zal je in staat zijn om je baard helemaal aangepast aan je stijl te verzorgen. Als je de trimmer zonder hulpstukken wilt gebruiken om je baard af te scheren, dan heeft hij een metalen bescherming zodat je de baardharen zo dicht als mogelijk bij de huid kunt afsnijden.

Batterijduur

Voor wat betreft de levensduur van de batterij, je zult er 50 minuten scheertijd kunnen uithalen na  slechts één uur opladen. Hij heeft ook de mogelijkheid van een snelle oplading van vijf minuten, waarna je twee minuten kunt scheren. Daarmee kan je die 5 uur schaduw verwijderen voor je grote namiddagvergadering of in de wagen als je gehaast bent om naar het werk te gaan.

Het apparaat is gemakkelijk te onderhouden of schoon te maken. Het is 100 percent waterdicht, wat je toelaat om stromend water te gebruiken om de mesjes schoon te maken. Om de mesjes scherp te houden, moet je niets doen omdat het apparaat beschikt over zelf-scherpende mesjes uit chroomstaal die geen smering of onderhoud nodig hebben om goed te functioneren.

Op zoek naar een andere baardtrimmer? Bekijk dan deze website.

 

Linkruil.org

Comments are closed.