Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Plotseling heel veel last van haaruitval

Sinds een paar maanden heb ik erg veel last van haaruitval. Niet de gebruikelijke haren die je verliest na een wasbeurt maar echt plukken haar dit ik er uit trek. Het lijkt wel alsof het steeds erger wordt. Ik heb veel haar maar ik begin echt te merken dat het minder wordt. Mijn moeder heeft ook een tijd last gehad van haaruitval. Het hield op een gegeven moment op maar het is nooit meer zo mooi en dik geworden zoals vroeger. Ik ben direct actief opzoek gegaan naar advies en haarproducten die mijn haaruitval kunnen tegen gaan.

Permanente of tijdelijke haaruitval

Bij mijn moeder is nooit echt vastgesteld wat voor soort haaruitval ze heeft. Het schijnt belangrijk te zijn om de behandelmethode te bepalen. Ik ben dus gaan zoeken op internet naar soorten haaruitval dat een mens kan hebben. Ik las al snel dat haaruitval veel voorkomt bij stress en hormonale schommelingen. Bij haaruitval door stress heb je geen jeuk of pijn aan je hoofdhuid. Het zou wel eens kunnen dat dit bij mij het geval is. Ik heb drie maand geleden gehoord dat mijn contract niet wordt verlengd en zit nu een maand bij huis. Niet werken is zeker niet goed voor mijn gemoedstoestand. Als ik binnen een paar maand geen nieuwe baan heb komt daar ook nog de stress bij van geldproblemen.

Oplossingen tegen haaruitval

Het klinkt makkelijk maar wanneer de stress minder wordt, zou mijn haaruitval ook minder moeten worden. Ik weet wel wat de oorzaak is van de stress maar ik kan daar niet direct iets aan doen. Ik lees wel dat er diverse hoofdhuid herstellende producten zijn die het proces van herstel kunnen versnellen. Dit kan ik natuurlijk altijd proberen. Verder zou ik tijdelijk een haarstuk kunnen inzetten zodat mijn haar wat voller wordt. Ik heb ondertussen wat producten aangeschaft en heb weer wat sollicitaties lopen. Het zou geweldig zijn als het nu ook echt minder wordt en dat de producten hun werk doen. Even afwachten en proberen zo min mogelijk te stressen.

Linkruil.org

Comments are closed.