Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Psycholoog helpt als de balans zoek is

Er zijn momenten, gebeurtenissen en periodes in het leven die soms een net iets te grote wissel op ons trekken. Er wordt maatschappelijk veel van ons gevraagd, we worden zwaar belast en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Logisch dat een kink in de kabel een groot effect kan hebben. Het kunnen veel voorkomende zaken zijn die ons uit balans brengen. Een overlijden, een scheiding, een ernstige ziekte of een ontslag. Maar ook andere zaken kunnen ons goed functioneren verhinderen. Denk daarbij aan angsten, persoonlijkheidsstoornissen of relationele problemen. Alles om ons heen gaat gewoon door. Maar als de weg terug naar een evenwicht niet meer gevonden kan worden wordt de situatie problematisch. Zelf oplossen lukt niet meer. Het dagelijks functioneren wordt steeds moeilijker en we gaan hieronder gebukt. Gelukkig zijn er dan professionele mensen die ons kunnen helpen. De stap naar een psycholoog lijkt groot maar feitelijk is hij zo gemaakt.

Een psycholoog is niet eng

Gelukkig blijken psychologen heel laagdrempelig te zijn, zoals de psycholoog in Deventer. Ze zijn er om ons te ondersteunen en te begeleiden op emotioneel en psychisch vlak. Voor een gebroken teen gaan we naar de dokter, waarom dan niet de gang naar een psycholoog maken als we in psychische nood raken? Psycholoog Deventer heeft mij in ieder geval enorm geholpen en achteraf ben ik zo blij dat ik de stap ernaar toe heb gemaakt. Ik was maar in dezelfde rondjes aan het draaien en zat verstrikt in mijn eigen denken. Ik had echt iemand nodig die me daar op een goede manier uit wist te halen. Wat ik geleerd heb breng ik nog steeds in de praktijk. Natuurlijk stap ik nog wel eens in mijn eigen valkuil maar nu zie ik het gelukkig op tijd en kan ik er om lachen.

Neem nu contact op

Wacht niet te lang als je denkt hulp nodig te hebben en neem vrijblijvend contact op met psycholoog Deventer. Bel of mail.  Je hoeft niets maar zoek vooral de psycholoog die bij jou past.

psycholoog

Linkruil.org

Comments are closed.