Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rugbrace tegen rugklachten

Rugpijn is een van de meest voorkomende gezondheidsklachten. De rugbandage Actimove LombaCare geeft uw rug rust en ondersteuning  De speciaal ontworpen sluiting met handgreep zorgt ervoor dat de bandage eenvoudig aan te brengen, aan te passen of af te nemen is.

Heeft u acute lage rugpijn, wilt u die juist voorkomen, of wilt u uw werkhouding verbeteren? Dan is de rugbrace de ideale oplossing. Het zorgt voor precies de ondersteuning die in deze situaties nodig is. Bovendien is de bandage eenvoudig aan te brengen en comfortabel om te dragen.

Een rugbrace dragen
In sommige werkomstandigheden wordt de rug zo eenzijdig en/of langdurig in een verkeerde houding belast dat er op den duur rugklachten kunnen onstaan. Een rugbrace geeft dan extra steun, waardoor de rugspieren minder snel vermoeid raken en er minder snel een overbelasting plaatsvindt. Sommige rugbraces geven naast gelijkmatige compressie op de rug, ook een masserende werking, waardoor de spieren tijdens het dragen van een rugbrace soepel blijven.

Vaak ga je bij rugpijn anders lopen en bewegen om de rugpijn te proberen te voorkomen. Bijvoorbeeld, scheef, stijf of krom. Hierdoor kunnen weer problemen ontstaan in uw andere spieren. U komt in een cirkel van pijn terecht. Een rugbrace dwingt u rechtop te blijven lopen of zitten. Waardoor uw rugspieren rust krijgen en u ook niet uw andere spieren gaat belasten.

De rugbraces hebben een uitstekende pasvorm en een hoog draagcomfort zodat u tijdens het dragen geen last heeft van de rugbrace.

Linkruil.org

Comments are closed.