Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Salland, meer dan een goede zorgverzekering

Heeft u een specifieke zorgvraag, maar wilt u niet direct naar een arts stappen? Dan kunt u terecht bij Zorgverzekeraar Salland. Salland biedt u namelijk meer dan alleen een goede zorgverzekering.
Via uw persoonlijke “Mijn Salland” pagina op onze website kunt u online uw zorgvraag stellen aan een deskundige.
Het team van Salland deskundigen is gevarieerd. Van verpleegkundige tot diëtiste, van fysiotherapeut tot tandarts. Heeft u een vraag over uw kind? Benader dan eens een pedagoog of schoolarts. Ook zij maken deel uit van het Salland deskundigen team.

Zorgadvies en zorgdossiers
Naast het verkrijgen van zorgadvies kunt u bij Salland terecht voor aanvullende informatie over zorg.
Een team van specialisten en adviseurs heeft namelijk zogenaamde zorgdossiers ontwikkeld.
Deze dossiers bevatten video’s en informatie. Bijvoorbeeld over het stellen van diagnoses, maar ook darmkanker symptomen en symptomen bij borstkanker worden uitvoerig besproken.

Zorgvergelijker
Via de online Salland zorgvergelijker kunt u inzage krijgen in de kwaliteit van zorg in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Deze betrouwbare informatie kan u helpen om uw keuze voor een bepaalde arts of instelling te onderbouwen. U krijgt inzage in de wachttijden, maar ook de medische kwaliteit.
Op www.salland.nl kunt u alle informatie nog eens op uw gemak doorlezen.
Wilt u liever persoonlijk contact? Bel dan met één van de medewerkers via (0570) 68 74 84. Salland zorgverzekeringen helpt u graag.

Linkruil.org

Comments are closed.