Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Salland ZorgDirect – een goede keuze

Omdat het leven al duur genoeg is, kan het nooit kwaad om te besparen waar dat mogelijk is. Naast het selecteren van de voordeligste telefoon- en internetprovider en gas- en lichtaanbieder, is het ook goed mogelijk om te bezuinigen op je zorgverzekering in 2016. Het grote aanbod verzekeringsmaatschappijen maakt het voor veel mensen helaas wel moeilijk om de beste eruit te pikken. De goedkoopste hoeft namelijk niet altijd de beste te zijn. Je wilt natuurlijk wel de juiste zorg en kwaliteit ontvangen!
Na alles te hebben afgewogen, is het echter al snel duidelijk dat Salland ZorgDirect goed voor de dag komt. Salland ZorgDirect houdt namelijk zowel de basisverzekering als de tandarts- en aanvullende verzekeringen betaalbaar en de kwaliteit hoog.

Basisverzekering 2016

In je zoektocht naar een zorgverzekeraar voor het afsluiten van de zorgverzekering wil je uiteraard de kwaliteit en service niet uit het oog verliezen. Daar hoef je trouwens bij Salland ZorgDirect niet bang voor te zijn. De maatschappij is onderdeel van de ruim 150 jaar geleden opgerichte zorgverzekeraar Eno en koppelt aantrekkelijke maandpremies en een goede dekking doeltreffend aan kwaliteit en een hoogwaardige dienstverlening. Dankzij transparantie en duidelijkheid is Salland ZorgDirect bovendien de ideale maatschappij voor de zelfbewuste Nederlander die wil weten wat hij kan verwachten en die zijn verzekeringszaken graag zelf online regelt. De basisverzekering 2016 is dan ook in alle opzichten aan te bevelen.

Duidelijkheid rond eigen risico

Vanuit de basisverzekering wordt slechts een beperkt aantal zorgkosten vergoed. Daarbij dien je er rekening mee te houden dat je in sommige gevallen een deel van de gemaakte kosten uit eigen zak moet betalen. Op de website van Salland ZorgDirect kun je alle voorwaarden rustig nalezen.

Linkruil.org

Comments are closed.