Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schimmels

Een schimmel omschrijft men ook als een paddenstoel waarvan er verschillende versies van bestaan. Sommige schimmels zijn zichtbaar en sommige kan is voor het blote oog onzichtbaar. De schimmels die onzichtbaar zijn hangen in de lucht. De schimmels die wel zichtbaar zijn verbinden zich met allerlei chemische stoffen. Dit zijn vaak stoffen die niet leven. Bijvoorbeeld: eten die te lang open staat en ruimtes vol met vocht.

Van nature zal een schimmel zit (proberen) te vermenigvuldigen. Wanneer dit proces gestart is zal het voor de blote oog zichtbaar worden en zal men hiervan bewust worden.

Schimmels bestaan uit cellen. Ze kunnen uit een cel bestaan of uit meerdere. Als een schimmel uit meerdere cellen bestaat zijn deze zichtbaar voor de mens. Een schimmel die uit een cel bestaat kunnen wij vaak niet zien. Het gedeelte dat wij van een schimmel kunnen zien is vaak maar een klein stukje. De rest van de schimmel bevindt zich in het voorwerp of eten waar de schimmel op groeit.

De afmetingen van schimmels zijn zeer divers. Een bekende grote met het blote oog zichtbare schimmel is de zwarte schimmel. Deze schimmel hoort bij de giftige soorten. Langdurige blootstelling aan deze zwarte giftige stof leidt tot gezondheidsproblemen.

Linkruil.org

Comments are closed.