Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sigaretten zonder teer en tabak

Sommige mensen denken dat het onmogelijk is, het roken van een gezonde sigaret. Toch is het met de ontwikkelingen van tegenwoordig mogelijk om een gezonde sigaret te roken. De gewone sigaretten worden als enorm ongezond gezien, en kunnen dan ook grote schade aanbrengen aan de gezondheid.

Wat is een gezonde sigaret?

Een gezonde sigaret, ook wel de elektrische sigaret, is tegenwoordig erg populair. Het wordt steeds meer gekocht en gebruikt, zowel door rokers als door niet rokers. De hoofd reden voor het roken van elektrische sigaretten is dat deze een stuk beter voor de gezondheid zijn dan het roken van gewone sigaretten. Het wordt door veel mensen dan ook wel beschouwd als een ideale tussen weg tussen het niet roken en wel roken.

Hoe werkt een elektrische sigaret?

Een elektrische sigaret werkt enorm eenvoudig. De verdamper, de batterij en de vulling zorgen er samen voor dat de elektrische sigaret binnen enkele seconden in gebruik kan worden genomen. Door dat er zich geen tabak in de elektrische sigaretten bevindt, is deze sigaret ook niet schadelijk. Stoffen zoals koolmonoxide en teer komen niet langer in het lichaam van de roker terecht.

Wat wordt er gerookt bij een elektrische sigaret?

Als er geen tabak gerookt wordt, wat wordt er dan wel gerookt met een elektrische sigaret? Bij een elektrische sigaret wordt er gebruik gemaakt van een speciale vulling dat bestaat uit een vloeistof. Deze vloeistof kan over een bepaalde smaak beschikken, bijvoorbeeld mint of aardbei. Er zijn enorm veel verschillende smaken verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden voor elektrische sigaretten.   

Linkruil.org

Comments are closed.