Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Snel gezonder leven en slank met groene smoothies

Groene smoothies: de hype waar heel Nederland mee bezig is

Gezondheid is het belangrijkste in het leven van een mens, tenslotte wil je een gezond lichaam hebben. Gezonde mensen leven langer, blijkt al jaren uit onderzoek, maar hoe blijf je nu gezond en je ook vitaal voelen? Groene smoothies lijken het antwoord op deze vraag te zijn – door het gezonde van groente en fruit met elkaar te combineren zorg je voor genoeg vitaminen in het lichaam. We kennen het allemaal: groenten en fruit moet je dagelijks eten, maar het is niet altijd even lekker en het liefst sla je het over. Dankzij groene smoothies ligt die tijd achter de rug, je maakt in een handomdraai de lekkerste smoothies boordevol vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen.

 

Vitaler leven dankzij groene smoothies

Dipje tijdens het werk in de middag? Misschien heb je slecht geslapen, of ben je al heel de dag hard aan de slag. Het komt bij iedereen wel voor. Maar, wat doe je er tegen? Voeding is ontzettend belangrijk voor ons lichaam, we halen er onze energie uit. De juiste voeding geeft dan ook de goede energie die jou de dag door zal brengen. Door in de ochtend een smoothie te drinken, voel je je gedurende de dag al veel energieker. Groene smoothies zijn een wondermiddel voor eenieder die graag wil afvallen, maar ook voor eenieder die gedurende de dag een stuk scherper wil zijn.

 

Recepten voor lekkere groene smoothies

Heb je zelf niet veel ervaring met het maken van lekkere groene smoothies? Net als bij het koken zijn er ook voor deze drankjes goede boeken te vinden. Het boek ’70 Groene smoothies recepten’ bevat, zoals de naam al doet vermoeden, 70┬á overheerlijke recepten voor groene smoothies. Op Alles Over Groene Smoothies vind je een video van Jesse van der Velde die uitleg geeft over deze groene smoothies.

Linkruil.org

Comments are closed.