Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Snel van je stress af!

Hoe kom je nou snel van je stress af? Dat is een vraag die ik geregeld in mijn inbox zie verschijnen. Middels dit artikel wil ik het graag duidelijk maken en voor iedereen uit de wereld helpen. Want wie wil dat nou niet: een stress vrij leven?

Ik zie je instemmend kijken, dat is al de eerste stap die je moet zetten om van je stress af te komen. Positief blijven en vooral in oplossingen denken en niet in de problemen van werk, relatie of andere zaken die je aan het denken zetten. Er zijn drie hele belangrijke factoren waarbij het mogelijk is om van je stress af te komen. De drie factoren zijn voldoende slapen, goed eten en voldoende ontspanning. Wanneer 1 van deze factoren uit balans is de kans op stress aanwezig. Wanneer zelfs 2 factoren onder maats zijn dan heb je binnen de kortste keren stress en dat is erg slecht voor je gezondheid.

Dat is het stukje over voorkomen nu een paar heldere tips over het verhelpen van stress.

Sporten zorgt ervoor dat je hoofd leeg wordt gemaakt. Lekker joggen of aan de gewichten trekken zet je gedachte even ergens anders op. Dat is precies wat je wilt en dus zeker aan te raden na een lange dag werken.

Linkruil.org

Comments are closed.