Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Spaar je gezondheid met elektrische sigaretten

Elektrisch roken is een prima alternatief voor de steeds duurder wordende sigaret. Mensen willen het liefst ook stoppen met roken, omdat ze het vies vinden (stank), het slecht is voor de gezondheid en je er ook niet mooier door wordt (gele tanden, rokersstem en een verslechterde huid). Genoeg redenen dus om over te stappen op de elektrische sigaret. Om elektrisch te kunnen roken heb je allereerst een elektronische sigaret nodig. Dit is een apparaatje dat op een sigaret lijkt. Hiermee kun je dus elektrisch roken. De elektrische sigaret komt voor in verschillende soorten maten en prijzen. Er zijn ook elektrische sigaretten die zo goed zijn nagemaakt dat je het verschil amper ziet.

De elektronische sigaret bestaat net als een echte sigaret uit het witte en het oranje / bruine gedeelte. Bij de echte sigaret zit er in het witte gedeelte tabak, bij de elektrische sigaret zit hier de batterij in. In het oranje / bruine gedeelte, ook wel filter genoemd, zit het element dat voor de verdamping zorg. Het verdampingselement zorgt dat de vloeistof verdampt en zorgt dat er waterdamp uit de elektrische sigaret komt. Kies in ieder geval als je een elektrische sigaret koopt voor een sigaret die zoveel mogelijk lijkt op een echte sigaret. Zo voorkom je opmerkingen van andere mensen. Wellicht heb je daar geen problemen mee, maar het ziet er mogelijkerwijs toch een beetje vreemd uit als je met zo’n slecht nagemaakte elektrische sigaret over straat loopt.

Naast dat een elektrische sigaret veel gezonder is, scheelt het ook nog eens aanzienlijk wat geld. Op jaarbasis scheelt het al snel enkele honderden euro’s en wellicht nog meer als je heel veel rookt. Ook zullen je kleren rookvrij blijven en zullen mensen in je naaste omgeving geen last hebben van rookoverlast. Al met al genoeg redenen om het elektrisch roken te overwegen.

Linkruil.org

Comments are closed.