Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Steeds Meer Overgewicht In Nederland

Van de Nederlandse bevolking heeft 4 op de 10 overgewicht. Dit is de laatste jaren een ernstig probleem geworden. In de jaren 80 waren er niet veel personen met overgewicht. Tegenwoordig is overgewicht overal aanwezig.

Overgewicht tegengaan

Wil je van je overgewicht af dan moet je zorgen voor een negatieve energiebalans. Door te gaan sporten of minder eten of een mengeling hiervan. Afvallen is in theorie niet heel moeilijk, maar er zijn overal verleidingen. Een stuk koek of snoep is erg lekker en zit bomvol calorieën.

Snel afvallen

Snel afvallen, wie wil dit nou niet? Steeds meer mensen vragen zich af of het mogelijk is. Vaak wordt er tijdens het afvallen, ten onrechte, te weinig gegeten. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen vet verliest, maar ook spieren en vocht. Daarom kan je snel afvallen, maar wat je wilt is snel vet verliezen. Is dat ook mogelijk? Om een kilo vet te verliezen moet je ongeveer 8000 calorieën verbranden.

Afvallen tips

Ik heb altijd ook veel overgewicht gehad, en heb nu een slank lichaam. In de strijd tegen de overtollige kilo’s heb ik veel geleerd over sport, voeding en afvallen. De  tips op deze pagina hebben mij geholpen in de strijd tegen mijn overgewicht. Ik durf te wedden dat ze ook jou gaan helpen in jou strijd tegen de kilo’s

Dineke Vliet

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.