Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stop geleidelijk met roken

Bent u verslaafd aan sigaretten en wilt u al jaren stoppen? Cold turkey stoppen is niet voor iedereen weggelegd en kan daarnaast vervelende gevolgen met zich meebrengen. U kunt een sterk hongergevoel hebben, in gewicht toenemen, aan slapeloosheid lijden of andere verslavingen ontwikkelen. Het kan daarom verstandig te zijn om voorzichtig af te stappen van uw sigaretten en over te stappen naar de electrische sigaret.

Waarom een electrische sigaret?

Bij aanschaf van uw electrische sigaret, kunt u zelf het nicotinegehalte uitkiezen. In de beginfase van het stoppen met roken is dit uiteraard een stuk hoger dan wanneer u al wat verder in het proces zit. U kunt bijvoorbeeld beginnen met 20 mg per ml en steeds een beetje afbouwen totdat u uiteindelijk op 0 mg zit. Hierna kunt u er voor kiezen om helemaal te stoppen, of om via de electrische sigaret te blijven roken.

Bestel al uw benodigdheden bij Zwoofs

U kunt al uw benodigdheden voor uw electrische sigaretten online bestellen bij Zwoofs. Hier kunt u onder andere: starterspakketen, verdampers, batterijen of E-liquid kopen. De E-Liquids kunt u bestellen in vele smaken zoals verschillende fruitsmaken, of juist een originele tabaksmaak. Deze wordt veel gebruikt door mensen die graag geleidelijk aan willen stoppen met roken. Bestel uw producten vandaag nog voor 18.00 uur en ontvang ze morgen al in huis!

Linkruil.org

Comments are closed.