Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Superhandige schoonmaaktips

Heb jij ook zo’n hekel aan schoonmaken en wil je graag tips hoe je resultaatgericht schoonmaken kan? Lees dan snel verder, wij hebben een aantal handige tips voor je verzameld waardoor je vanaf nu heel veel tijd gaat besparen! Heb jij een badkuip? Lastig schoonmaken he? Wij hebben hier de gouden tip voor gevonden! Heb jij last van gele verkleuringen van de badkuip? Gebruik dan citroenzuur, meng dit met lauw water en maak met een spons de verkleuringen schoon door te deppen. Wacht 30 minuten en spoel het daarna af met warm water.

Wasmachine resultaatgericht schoonmaken
Je wil natuurlijk je wasmachine om de zoveel tijd goed reinigen, maar alleen een kookwas is dan niet genoeg om de wasmachine grondig schoon te houden. Als je een beetje baking soda met water mixt en dit mengsel wast met een beetje azijn op een normaal wasprogramma wordt je wasmachine zo goed als nieuw. De trommel moet achteraf wel goed droog geveegd worden zodat al het vuil weggehaald wordt. Dit is pas resultaatgericht schoonmaken!

Wil jij graag schone tegels die mooi glanzen? Wij hebben hier ook een aantal tips voor. Hier is baking soda weer de gouden tip voor. Gebruik een tandenborstel om de baking soda tussen de voegen van de tegels te vegen en gebruik de borstel dus eigenlijk als een schuursponsje. Als je graag hele mooie glanzende tegels wil is azijn hier de oplossing voor. Laat het 10 minuutjes intrekken en spoel de tegels erna mooi schoon en droog ze erna nog even na voor het beste resultaat. Na de badkamer is de keuken aan de beurt, maar vooral het gasstel is hier een lastig en moeilijk klusje. Maar met behulp van wat citroensap wordt dit een stuk makkelijker! Veeg het sap over het fornuis, laat het even intrekken en neem het daarna weer af met een natte doek en je fornuis ziet er weer spik en span uit.

Linkruil.org

Comments are closed.