Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Taarten maken is een hobby voor velen

Het bereiden van taarten, cupcakes, muffins en andere gerelateerde etenswaren is voor velen een hobby. Je bent een middag bezig, het is leuk en uiteindelijk heb je natuurlijk een lekker resultaat. Het bakken van taarten is niet alleen meer weg gelegd voor de ouderen onder ons. Zelfs beroemdheden, zoals Justin Timberlake, zouden zich aan deze hobby wagen.

De zanger zou een echte keukenprins zijn en zijn vrouw Jessica Biel zou regelmatig van zijn creaties en lekkernijen smullen. Oma Timberlake vertelt in een interview met The Sun dat Justin van haar heeft geleerd om te koken en dolgraag taarten bakt. “Als kind hield hij al van mijn taarten en nu kan hij zelf verschillende varianten klaarmaken.”

Justin Timberlake heeft geen moeite met het bereiden van een appeltaart, monchou taart of pecantaart. Ook een drielaagse chocoladetaart of een hartige quiche met zoete aardappel zijn voor de zanger geen probleem. Hij is leergierig en wil steeds andere taarten klaarmaken.

Zijn oma is laaiend over deze nieuwsgierigheid en vertelt uitgebreid; “Als ik in de keuken bezig ben, komt Justin meteen kijken, want hij wil weten hoe iets wordt klaargemaakt. Zelf helpt hij ook een handje mee en doet direct een schort om.” Jessica mag gelukkig zijn met Justin, want hij kan zeer lekkere taarten bereiden. Het is hem goed aangeleerd, grapt zijn oma.

Linkruil.org

Comments are closed.