Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tandartspraktijk in Utrecht

Tandartspraktijk Staalwijk is een tandartspraktijk maar dat niet alleen, het is ook een centrum voor implantologie. Het tandheelkundige team van tandartspraktijk Staalwijk bestaat uit 3 tandartsen, een mondhygiëniste, een preventie assistente en 4 tandartsassistentes.  Onze specialisten hebben niet alleen een hoop ervaring, ook hebben ze hun Master behaalt aan de universiteit. Hierdoor kunnen wij u onze professionaliteit en kwaliteit garanderen.Wij specialiseren ons ook op het gebied van angst. Door middel van hypnose zorgen we ervoor dat u geen pijn heeft tijdens uw behandeling, en daarnaast ook minder angst heeft voor de volgende keer. 

Gezond tandvlees

Wij hechten veel waarde aan een gezond gebit en daarbij is mondhygiëne essentieel. Gezond tandvlees is hier een belangrijk onderwerp van en is een voorwaarde voor het behouden van uw eigen tanden naarmate uw leeftijd stijgt. Door regelmatige controles van uw mondhygiëne en regelmatig uw tanden reinigen ondersteunen wij het behoud van uw mond vol met tanden. Ik ben erg tevreden over tandartspraktijk Staalwijk, ik vertrouw hier mijn kinderen 100% toe en weet dat ze met een gezond en volledig gebit opgroeien.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over mondhygiëne of over tandartspraktijk Staalwijk? Neem dan een kijkje op onze website en neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Linkruil.org

Comments are closed.