Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tanden bleken – voordelen en nadelen van professioneel bleken

Een goed gebit kan een zeer goede indruk wekken. Uit onderzoek is gebleken dat een slecht verzorgd gebit snel een afknapper kan zijn. Wanneer u op sollicitatiegesprek, een belangrijk etentje of een romantische date gaat, is een goed gebit dus aan te raden. Sommige mensen hebben van nature al een stralende glimlach, terwijl andere urenlang moeten poetsen om het gewenste resultaat te krijgen. Voor deze mensen is het professioneel tanden bleken een optie. Uiteraard heeft alles wat zijn voordelen heeft, ook zijn nadelen. Om wat overzicht te scheppen, zetten wij ze even op een rijtje.

Voordelen van tanden bleken

De grootste voordelen van het professioneel laten bleken van uw tanden zijn:

  • Mooi: door uw tanden te laten bleken hebt u binnen korte tijd een stralende glimlach. Deze ziet er vaak beter uit dan de gemiddelde lach, wanneer uw tanden recht staan.
  • Eenvoudig: de makkelijkste manier om witte tanden te krijgen is het professioneel laten bleken. Het is ook relatief veilig om te laten uitvoeren, tenzij er chemicaliën van het merk X gebruikt worden. Dan is het misschien verstandig om nog even verder te kijken.
  • Effectief: de professionals zorgen voor de beste resultaten. Zeker wanneer u van wijn en tabak houdt, kan het bleken van uw tanden zorgen voor een drastische verandering in uw glimlach.
  • Beschikbaar: veel tandartsen bieden de optie om uw tanden te laten bleken. U hoeft niet op zoek naar allerlei ingewikkelde bleeksalons of iets dergelijks.

Nadelen van tanden bleken

Uiteraard zijn er ook tegenstanders van het tanden bleken. Deze hebben de volgende argumenten:

  • Duur: professioneel tanden laten bleken kan al snel honderden euro’s kosten. Dit is voor veel mensen het grootste obstakel wanneer het om het laten bleken van tanden gaat.
  • Onderhoud: u zult een aantal keren terug moeten komen om uw mooie lach te laten blijven. Dit kost ook weer geld en tijd, wat weinig mensen in overvloed hebben.
  • Medische problemen: het laten bleken van uw tanden kan voor pijnlijk tandvlees en pijnlijke tanden zorgen wanneer u gevoeliger bent dan de gemiddelde klant van de professional. Door de gebruikt chemicaliën is het laten bleken van uw tanden niet erg gezond.
Linkruil.org

Comments are closed.