Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tattoo verwijderen? | Hoe werkt het en wat kost het?

Tattoo verwijderen

Tegenwoordig zijn tatoeages ‘in’ bij bepaalde groepen jongeren. Je moet er maar van houden, want een tatoeage is in principe voor de rest van je leven. Dit was vroeger. Tegenwoordig is het mogelijk om met een tattoo verwijder techniek de tattoo voorgoed te laten verdwijnen. Wilt u uw lelijke tattoo verwijderen? Bekijk de website van Helon voor de beste tattoo verwijder technieken.

Tattoo verwijderen, maar hoe?

– Tattoo verwijderen met een lasertechniek:
Tattoos verwijderen gebeurt meestal met een laser. De lasertechnieken zijn tegenwoordig zo goed dat je na meerdere tattoo verwijder behandelingen niets meer terugziet van de tatoeage. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, laat je dus vooraf goed voorlichten op het te verwachten eindresultaat. Je moet echter rekening houden met 5 tot 10 behandelingen per te verwijderen tattoo.

Herstel na de tattoo laserbehandeling:
De directe reacties op een laserbehandeling zijn lichte zwellingen van de huid en de zogenaamde lasersnow. De lasersnow is het wit worden van de huid.

Het is verstandig om de huid na de tattoo laserbehandeling tot enkele maanden goed te beschermen tegen de zon en UV-straling. Het word ook aangeraden om de huid te behandelen met een crème met een beschermende factor.

De risico’s en comlicaties van de tattoo laserbehandeling:
Het verwijderen van een tattoo is een veilige methode, maar zoals bij vele behandelingen bestaat er de kans op bijwerkingen en complicaties. De huid kan na de laserbehandeling rood zijn, plaatselijke jeuk krijgen en branderig aanvoelen.

De kans bestaat dat er een verandering van pigmentatie van de huid ontstaat, maar de kans is heel erg klein. Dit treedt vooral op bij blootstelling aan UV-straling na de tattoo behandeling.

Tattoo verwijderen met de Tattoo Erase techniek:
De Erase techniek is een relatief nieuwe methode om tattoos te verwijderen. Bij deze techniek wordt er vloeistof onder de huid gespoten. De vloeistof zorgt ervoor dat de inkt in de tattoo wordt afgestoten door het lichaam.

Tattoo verwijderen, wat kost het?

Een tatoeage verwijderen kost per behandeling tussen de 75 en 150 euro. Per tatoeage heb je ongeveer 5 tot 10 behandelingen nodig om een mooi resultaat te boeken. Uiteraard hebben grotere tatoeages meer behandelingen nodig.

Tattoo verwijderen, krijg ik een vergoeding?

Geen verzekeraar vergoedt een tattoo verwijder behandeling. Tatoeages op het lichaam laten zetten is je eigen keuze.

Linkruil.org

Comments are closed.