Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Te snel komen is zo frustrerend

Mannen die te snel komen, hebben het echt zwaar. In films wordt er nog wel is lacherig over gedaan en als het eens in de zoveel keer gebeurt dan is het, jammer maar geen ramp. Maar wanneer je elke keer te vroeg komt, laten we zeggen binnen 2 minuten, dan is dat enorm frustrerend.

Als man voel jij je neerslachtig, tast het je zelfvertrouwen aan, kan jij jezelf als een mislukkeling beschouwen, omdat je vindt dat je controle moet kunnen hebben over je zaadlozing. De realiteit is, dat je echt een probleem hebt.

Het is niet jouw fout, jij kunt er niks aan doen.

In de tijden dat de mens echt moest overleven had te snel klaarkomen een functie, je kon dan snel je zaad verspreiden en dat vergrootte de kans op nakomelingen. Wanneer je nu een vrijpartij hebt, is dat niet om je vrouw zwanger te maken. Maar vooral omdat je samen wilt genieten en intimiteit wilt delen. Dan is te snel klaarkomen natuurlijk een probleem.

Nu zijn er manieren om van het probleem af te komen, het kan een tijdje duren maar je kunt je voortijdige ejaculatie uitstellen. Het gaat er dan vooral voor dat jij je lichaam traint en geestelijk rustig bent.

Als jij je lichaam traint gaat het erom dat jij het punt herkent wanneer je komt en jezelf aanleert, wanneer je net op tijd moet stoppen met stoten. En je moet zelf een bepaalde weerstaand opbouwen zodat uiteindelijk de stimulatie meer of meer heftig moet zijn om klaar te komen.

De controle over je orgasme krijg je past echt, wanneer jij geestelijk ook lekker in je vel zit. Daarvoor moet je eerst de druk die jij jezelf oplegt verminderen. Dit kan je doen door met je partner het erover te hebben en haar te vertellen dat je bezig bent om later een zaadlozing te krijgen.

Daarbij verte je ook dat dit niet gelijk gaat lukken, waardoor je ook geen verwachtingen naar haar toe schept. Voor jezelf moet je in het begin ook geen verwachtingen scheppen, omdat je daarmee jezelf ook in de put kunt praten.

Vooral als je al in een onzekerheid zit en denkt en jij je een aantal minuten geeft, hoe lang je het die avond moet volhouden en het lukt je niet, zal alleen maar een negatieve invloed op je hebben.

De Auteur van dit artikel: Bennie Stoops

Linkruil.org

Comments are closed.